Referenties

Natascha (29 jaar)

 Het was heel fijn om even mijn hart te kunnen luchten zonder rekening te hoeven houden met wat een ander over mij zou denken.   

Lisa (32 jaar)

 Doordat de gesprekken ook tijdens een wandeling kunnen kan ik zonder stress mijn baby meenemen en hoef ik geen oppas te regelen. Dit is zo fijn!  

Tessa (28 jaar)

 Ik weet nu dat het echt niet gek is als je niet op een roze wolk terecht komt

Madelon (22 jaar)

 Door 3 gesprekken tijdens mijn zwangerschap te hebben met Kim wist ik precies wanneer ik wat moest regelen en had ik geen stress. Ook heeft zij mij geholpen onderzoeken wat belangrijk is voor mij

Evy (35 jaar)

 Kim is eerlijk en open. Doordat ik over alles kon praten ervaar ik nu veel minder stress. Omdat ik ook zelf weer in ontwikkeling ben kan ik een veel leukere moeder zijn voor mijn zoontje. Door de bijeenkomsten heb ik ook een hoop vrouwen leren kennen. Ik voelde mij hierdoor enorm gesteund en begrepen.

Wil jij ook een referentie achterlaten?

Bent u tevreden over mij als uw coach, schrijf dan een klein stukje over uw ervaringen. Ik plaats dan hier uw verhaal. Onder uw naam of anoniem.

    [wpgdprc "Met het versturen van dit formulier geef ik toestemming aan Horizon Coaching (Happy Mom Academy) om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring"]