Kim Binda: Mijn verhaal

Mijn naam is Kim Binda en ik ben al een aantal jaar werkzaam als coach voor vrouwen, onder andere in mijn eigen praktijk Horizon Coaching.

Dit jaar ben ik moeder geworden van mijn zoon Tom. Ik had mij enorm goed voorbereid op de bevalling en het moederschap en ondanks dat, is er niets gegaan zoals ik het had verwacht. Ik had een goede zwangerschap maar een dramatische bevalling en ik kon die roze wolk echt niet vinden toen ik eenmaal thuis was. Ik geloof wel dat juist door alle voorbereiding ik kon omgaan met deze situaties.

Ik ben mijzelf nogmaals enorm tegen gekomen en het huilen stond mij heel vaak nader dan het lachen. Ik ben altijd open en eerlijk geweest over mijn gevoelens en gedachten. Ik ben enorm trots op wat ik bereikt heb door juist niet te doen alsof alles alleen maar leuk is. Ik geloof dat ik juist nu extra kan genieten van het moederschap. Ik heb mijn balans terug kunnen vinden.

Ik ben opgehouden met alle ballen in de lucht te houden maar ik doe wat ik leuk vind en dat met volle aandacht. Hierin zoek ik steeds de juiste balans.

Ik wil jou graag helpen om goed voorbereid te kunnen zijn tijdens de zwangerschap door praktische tools te bieden om alles wat er komt kijken bij het krijgen van een kind op een rijtje te zetten. Daarnaast wil ik je handvatten bieden die je kunnen helpen bij een ontspannen moederschap. Als laatste wil ik een platform bieden waar vrouwen met elkaar in contact komen en zichzelf kunnen blijven ontwikkelen.

Wil je meer informatie over mijn achtergrond kijk dan op LINKEDIN

Ik ben

  • Eerlijk, ik benoem wat ik zie en zeg niet wat ik denk dat jij wilt horen.
  • Ondersteunend, ik houd jou een spiegel voor, maar we kijken er samen in.
  • Actiegericht, we gaan echt aan de slag! Opdrachten, oefeningen en begeleiding tussen de gesprekken/bijeenkomsten door.
  • Doelgericht, we maken zichtbaar waar je naar toe wilt en wat je nu tegen houdt om dit te bereiken.
  • Geen opsmuk, Je zult bij mij een bedding van veiligheid voelen maar ook de must om aan de slag te gaan.

Waarom doe ik wat ik doe

Ik wil graag vrouwen de mogelijkheid bieden om in contact te komen met anderen vrouwen zodat wij elkaar kunnen inspireren en motiveren. Daarnaast wil ik je laten ervaren dat jijzelf nog steeds belangrijk bent!

Mijn visie

Je kunt alleen goed voor een ander zorgen als je ook goed voor jezelf zorgt.

Ook goed voor jezelf zorgen?

Ben jij er klaar voor, maak dan nu een afspraak.